Utorak, 27. rujna 2022.

Odlični rezultati polaznika Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’ iz Koprivnice

Plesna grupa pod mentorstvom Olje Vilić osvojila je dvije prve nagrade na natjecanju suvremenog plesa u Velikoj Gorici

Preporučujemo

Polaznici Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’ iz Koprivnice ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima tijekom travnja.

Plesna grupa pod mentorstvom Olje Vilić osvojila je dvije prve nagrade na natjecanju suvremenog plesa u Velikoj Gorici. Nagradu su mlade koprivničke plesačice osvojile u 1. i 2. kategoriji u vrlo jakoj konkurenciji na državnoj razini.

U Jastrebarskom je održano 60. hrvatsko Državno natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa, na kojem je Neva Indir osvojila drugu nagradu u 1. kategoriji. Njem mentor bio je Tihomir Cvrtila, a korepetitor Albert Vučinović.

Sudionici natjecanja u Jastrebarskom // Foto: Umjetnička škola ‘Fortunat Pintarić’

Prvu nagradu iz državnog natjecanja u trombonu osvojio je Vilim Miklošić (3. kategorija), dok je u 4. kategoriji druga nagrada pripala Dorianu Kovačiću.

Na natjecanju iz eufonija Fran Pehnec je osvojio prvu nagradu u 3. kategoriji. Mentor mu je bio Dino Jakšić, a korepetitor Laura Malovac.

Na 2. Soboškom festivalu mladih glasbenikov u Murskoj Soboti prve nagrade osvojile su Una Košutić, Grgur Zagrajski i Lucija Turk kojima je mentorica bila Maja Petrović.

Pod mentorstvom Jelene Košutić prve nagrade na istom su natjecanju u svojim kategorijama osvojili i Sara Jagić te Martin Domanovac.

Umjetnička škola 'Fortunat Pintarić'
Sudionici natjecanja u Murskoj Soboti // Foto: Umjetnička škola ‘Fortunat Pintarić’

Najbolju izvedbu skladbe iz razdoblja romantizma izveo je Grgur Zagrajski, ujedno i laureat natjecanja.

Na Accordion Festu u Varaždinu Matija Hadelan je pod mentorstvom Emili Dokić osvojio prvu nagradu u harmonici online.

- Advertisement -

Najnovije objave