Nedjelja, 25. veljače 2024.

Mladi sportaši škole na koprivničkim Podolicama viceprvaci Hrvatske u badmintonu

Osnovnu školu Podolice i Koprivnicu predstavljali su Filip Kos, Lovro Matovina, Dorijan Jakopanec i Leon Geci, i to pod vodstvom svog učitelja i mentora Matije Rušaka

- Oglas -

Državno natjecanje školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola Hrvatske održano je u Poreču od 1. do 3. ožujka. U jakoj konkurenciji od ukupno 23 ekipe članovi Školskog sportskog društva SOVA iz koprivničke Osnovne škole Podolice osvojili su izvrsno drugo mjesto.

Osnovnu školu Podolice i Koprivnicu predstavljali su Filip Kos, Lovro Matovina, Dorijan Jakopanec i Leon Geci, i to pod vodstvom svog učitelja i mentora Matije Rušaka.

– Dečki su marljivo trenirali i ostvarili izvrstan rezultat. Za svaku pohvalu! Nastavit ćemo s treninzima, osobito sada kad vidimo da se radom postižu veliki rezultati – pohvalio je učenike nastavnik Rušak.

- Oglas -

Čestitkama i pohvalama pridružuje se cijeli školski kolektiv Osnovne škole Podolice – ravnateljica Helena Knežević, učenici, nastavnici, stručna služba i tehničko osoblje, priopćili su iz ove najmlađe koprivničke osnovne škole.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti