Petak, 31. ožujka 2023.

Učenici švedske NTI Gimnazije Karlstad po treći put posjetili koprivničku gradsku upravu

Tijekom trotjednog boravka u Koprivnici imat će praksu iz područja održavanja televizora, računala, mobitela i tableta u tvrtki STS

Preporučujemo

Zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić u četvrtak su u prostorijama gradske uprave ugostile učenike iz Švedske koji borave u Koprivnici u sklopu Erasmus+ programa, a kojem je nositelj Obrtnička škola.

“Učenici Mhd Ghiath Douba, Juliette Illva, Annie Linnemann Jansson, Watthana Suphu, Benjamin Solheim i Felix Tobias Born te nastavnik Robin Bräck iz NTI Gymnasiet Karlstad upoznati su tijekom prezentacije s raznim gospodarskim, kulturnim, sportskim i obrazovnim informacijama Koprivnice kao i s prirodnim ljepotama kraja koji nas okružuje”, istaknuli su iz koprivničke gradske uprave.

Projektna koordinatorica Obrtničke škole profesorica informatike i računalstva Dubravka Jakupec, kazala je kako se ovi švedski učenici školuju za zanimanje Tehničar za računalstvo.

Tijekom trotjednog boravka u Koprivnici imat će praksu iz područja održavanja televizora, računala, mobitela i tableta u tvrtki STS, a bit će im organiziran posjet Varaždinu i Zagrebu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti