Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Mladića izvukli iz auta i pretukli pa ga odvezli u šumu, nastavili udarati i prijetili mu da će ga ubiti

Nakon verbalne prijetnje, 23-godišnjaka su silom ugurali u svoje vozilo, odvezli ga na područje Grabika i na ulici izbacili iz vozila

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 26-godišnjakom zbog sumnje da su zajedno počinili kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

Također, sumnja da je 32-godišnjak sam počinio i kazneno djelo prijetnja.

Kako je priopćila Policijska uprava zagrebačka, dvojac je 16. svibnja oko 21.30 sati u Vrbovečkoj Dubravi došao do automobila u kojem je sjedio njihov 23-godišnji poznanik. Tada je 32-godišnjak tjelesnom snagom izvukao 23-godišnjaka iz automobila te su ga obojica dok je ležao na tlu više puta rukama i nogama udarili po tijelu.

Od namjere nasilnog ponašanja tada nisu odustali, već su 23-godišnjaka silom ugurali u svoje vozilo, kojim je upravljao 26-godišnjak, dok ga je 32-godišnjak u stražnjem dijelu vozila nastavio šakama udarati. Zatim su se odvezli do šume u blizini Dragičevca, silom ga izvukli iz vozila i nastavili udarati rukama i nogama.

Nasilje se niti tada nije prekinulo, već su 23-godišnjaka pritisnuli uz stablo te ga je 32-godišnjak započeo gušiti i verbalno mu prijetio da će ga usmrtiti, a zatim su ga ponovo silom ugurali u svoje vozilo, odvezli ga na područje Grabika i na ulici izbacili iz vozila, stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanje, 32-godišnjak i 26-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti