Utorak, 30. svibnja 2023.

Mladići koji su ukrali auto u Novigradu Podravskom završili u pritvoru

Terete se da su u Novigradu Podravskom pokušali oduzeti još dva osobna automobila radi privremene uporabe u čemu nisu uspjeli

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22 i 25-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari u pokušaju. Terete se da su tijekom 27./28. ožujka u Novigradu Podravskom oduzeli otključani osobni automobil s ključem u kontakt bravi radi privremene uporabe.

Automobil je u prijepodnevnim satima u utorak, 28. ožujka, pronađen u Pribislavcu, na području Međimurske županije, te je nakon obavljenog očevida vraćen vlasniku.

Također, terete se da su u istom vremenskom razdoblju u Novigradu Podravskom pokušali oduzeti još dva osobna automobila radi privremene uporabe u čemu nisu uspjeli.

Protiv mladića je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku, priopćila je koprivničko-križevačka policija.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti