Četvrtak, 29. veljače 2024.

Mobilni timovi koprivničkog Crvenog križa paketima razveselili potrebite

Obišli su svih 11 općina s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica te potrebitim korisnicima dostavili ukupno 220 humanitarnih paketa

- Oglas -

Mobilni timovi Socijalne samoposluge koprivničkog Crvenog križa razveselili su tijekom listopada potrebite mještane Peteranca, Drnja, Đelekovca, Legrada, Gole, Koprivničkih Bregi, Novigrada Podravskog, Sokolovca, Rasinje, Koprivničkog Ivanca i Hlebina.

Obišli su svih 11 općina s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica te potrebitim korisnicima dostavili ukupno 220 humanitarnih paketa s prehrambenim namirnicama.

Podjela humanitarnih paketa u Goli
Podjela humanitarnih paketa u Goli // Foto: GDCK Koprivnica

“Na području svake od 11 općina podijeljeno je po 20 paketa socijalno ugroženim korisnicima. U njima se našlo brašno, ulje, tjestenina, šećer, sol i druge namirnice”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica te dodali kako su humanitarni paketi pripremljeni zahvaljujući donacijama građana velikog srca.

- Oglas -

Najviše prehrambenih proizvoda prikupljeno je u trgovačkim centrima, a dio je kupljen donacijama uplaćenim na žiro račun i novcem iz kasica Crvenog križa.

Podjela humanitarnih paketa u Hlebinama
Podjela humanitarnih paketa u Hlebinama // Foto: GDCK Koprivnica

“Hvala svima koji doprinose djelovanju naše Socijalne samoposluge”, poručili su iz koprivničkog Crvenog križa.

Podjela paketa potrebitima u Hlebinama
Podjela paketa potrebitima u Hlebinama // Foto: GDCK Koprivnica

U prikupljanju i podjeli donacija sudjeluju volonteri okupljeni kroz program Podravski humanitarci, a koji je usmjeren na starije osobe.

Program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti