Utorak, 25. lipnja 2024.

Na jezeru Šoderica održava se Festival sportske rekreacije

Sudionici sportske rekreacije natječu se u visećoj kuglani, pikadu i kartanju bele, dok oni s malo više kondicije pješače rekreativnu rutu u disciplini nordijskog hodanja

- Oglas -

U organizaciji Saveza sportske rekreacije Koprivničko-križevačke županije Sport za sve i udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice Sport za sve te pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, županijske Turističke zajednice i Općine Legrad u subotu se na jezeru Šoderica održava 6. Festival sportske rekreacije Šoderica 2024.

Uvodnu dobrodošlicu svim natjecateljima poželio je predsjednik udruge Slavko Dedi koji je ujedno i prezentirao pravila za pojedine sportske discipline.

Sudionici sportske rekreacije natječu se u visećoj kuglani, pikadu i kartanju bele, dok oni s malo više kondicije pješače rekreativnu rutu u disciplini nordijskog hodanja.

- Oglas -

Saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić u prigodnom se govoru zahvalio udruzi i svim njihovim suradnicama i suradnicima na lijepoj organizaciji.

“Ovo je stvarno jedinstveni događaj koji pokazuje kako se brine o našim dragim umirovljenicima. Nadam se da ćete uživati, ne samo danas, već i u danima koji su pred vama, želim vam puno sreće i uspjeha na sportskim borilištima te prije svega puno zdravlja i veće mirovine”, poručio je okupljenima Jakšić.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić obratio se uime Koprivničko-križevačke županije.

“Lijepo vas je sve vidjeti nasmijane što znači da ste spremni za današnje izazove, želim vam dobro druženje i neka pobijede najbolji”, kazao je Ljubić.

Otvorenju događaja prisustvovala je i pomoćnica direktora Turističke zajednice KKŽ Kristina Sočev.

- Oglas -

Festival sportske rekreacije osmišljen je u svrhu promocije jezera Šoderica i prirodnih ljepota našeg kraja, sporta i usvajanja zdravih navika, posebno za populaciju treće životne dobi.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti