Srijeda, 25. svibnja 2022.

Na koprivničkoj streljani održan tradicionalni turnir braniteljskih udruga u streljaštvu Oluja–95

Na streljani koprivničkog gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš natjecale su se 24 tročlane streljače braniteljske ekipe iz čak deset županija te gosti

Preporučujemo

Podjelom medalja i pehara najboljim streljačima, završen je osmi Međunarodni turnir braniteljskih udruga u streljaštvu Oluja–95.

Na streljani koprivničkog gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš natjecale su se 24 tročlane streljače braniteljske ekipe iz čak deset županija te gosti, ratni veterani iz slovenskog Ormoža i mađarskog Šentjura.

Turnir braniteljskih udruga u streljaštvu

U pojedinačnoj konkurenciji 10 m zračna puška najviše preciznosti pokazao je Siniša Lovrenović iz HVIDRA Sisak, osvojivši tako prvo mjesto i zlatu medalju.

Srebrnom medaljom okitio se Krešimir Rupčić, također iz HVIDRA Sisak, dok je treće mjesto i brončanu medalju osvojio Željko Krvar iz UDVDR Bjelovarsko-bilogorske županije.

Od koprivničkih predstavnika, najuspješniji je bio Ivan Betlehem UDHOS Koprivničko-križevačka županija.

Turnir braniteljskih udruga u streljaštvu

Pehare najboljim pojedincima uručio je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

U ekipnom djelu natjecanja 10 m zračna puška najuspješnija je bila ekipa HVIDRA Sisak, osvojivši pobjednički i prijelazni pehar.

Drugo mjesto pripalo je ekipi UDVDR Bjelovarsko-bilogorske županije, a treće ekipi HVIDRA Dubrava, Zagreb. Ekipa UDVDR Koprivničko-križevačke županije osvojila je sedmo mjesto.

Turnir braniteljskih udruga u streljaštvu

Medalje i pehare u ime Grada Koprivnice najboljim ekipama uručila je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Turnir braniteljskih udruga u streljaštvu

 

- Advertisement -

Najnovije objave