Nedjelja, 23. siječnja 2022.

Na međunarodnoj izložbi u Francuskoj bit će izložene fotografije đurđevačkih fotografa

Izabrane fotografije dokazuju kako je od svih hrvatskih klubova, đurđevački Foto-kino klub Picok najuspješniji na ovom natjecanju

Preporučujemo

Početkom godine đurđevački fotografi postigli su veliki uspjeh na natjecanju Hrvatskog fotosaveza za Bijenale fotografija u Francuskoj.

Od ukupno 30 fotografija koje će predstaviti Hrvatsku na Međunarodnoj izložbi kolor fotografije u Francuskoj izabrane su fotografije Željka Cara, Mate Zemana, Ivana Hećimovića i Ivana Nemeta.

Osam izabranih fotografija đurđevačkih fotografa dokazuje kako je od svih hrvatskih klubova, đurđevački Foto-kino klub Picok najuspješniji na ovom natjecanju.

Na natječaj Hrvatskog fotosaveza za sudjelovanje na ovoj međunarodnoj izložbi pod pokroviteljstvom Međunarodne federacije fotografske umjetnosti pristiglo je 477 fotografija autora iz svih krajeva Hrvatske.

Velika većina izabranih fotografija koje će predstavljati fotografsku reprezentaciju Hrvatske pretežno su pejzažne fotografije najaktivnijih i najuspješnijih članova Foto-kino kluba Picok.

Tako će se uskoro u Francuskoj moći vidjeti fotografije koje prikazuju ljepote i osobitosti Podravine, a izabrane fotografije su: Zima na riječnom sprudu i Proljeće Željka Cara, Proljetna polja i Zimska rijeka Mate Zemana, Sjajna vlaga i Stablo i njegov put Ivana Hećimovića, te Crveni auto i Geometrija polja Ivana Nemeta.

Fotografije možete pogledati ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave