Petak, 19. srpnja 2024.

Na području općine Križ krenula podjela uskrsnih paketa socijalno ugroženim osobama

Za troškove darivanja socijalno ugroženih osoba u 2024. godini uoči uskrsnih blagdana Općina Križ izdvojila je oko 3000 eura

- Oglas -

Gradsko društva Crvenog križa Ivanić-Grad, sukladno zaključku načelnika Marka Magdića o izdvajanju novčanih sredstava iz proračuna Općine Križ, ovih je dana krenulo u podjelu poklon paketa povodom uskrsnih blagdana.

Poklon pakete Gradsko društvo Crvenog križa Ivanić-Grad podijelit će ukupno za 135 osoba u socijalnoj potrebi s područja općine Križ, odnosno starijim i nemoćnim osobama – korisnicima zajamčene minimalne naknade, djeci iz socijalno ugroženih obitelji – korisnika zajamčene minimalne naknade, osobama s invaliditetom – korisnicima prava na osobnu invalidninu i osobama starijim od 90 godina s područja općine Križ.

Za troškove darivanja socijalno ugroženih osoba u 2024. godini uoči uskrsnih blagdana, a sukladno sporazumu između Općine Križ, Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad i Hrvatskog zavoda za socijalni rad, Općina Križ izdvojila je oko 3000 eura, priopćili su iz općinske uprave.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti