Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije održala je u petak u sklopu održavanja Dana okusa Podravine i Prigorja, a u suradnji s koprivničkim Hotelom Zlatan besplatnu radionicu izrade domaće tjestenine od koprive.
Podsjetimo, Dani okusa Podravine i Prigorja održavaju se u sklopu projekta Okusi hrvatske tradicije gdje se predstavljaju tradicionalna domaća jela.
![Nikolina Lončar](https://www.klikaj.hr/wp-content/uploads/2023/12/nikolina_loncar.jpg)
Vrhunska kuharica Nikolina Lončar otkrila je polaznicima male tajne izrade domaće tjestenine.
![Radionica izrade domaće tjestenine u Hotelu Zlatan](https://www.klikaj.hr/wp-content/uploads/2023/12/nikolina_loncar_radionica_izrade_tjestenine.jpg)
“Zahvaljujemo Nikolini na svim savjetima i trikovima te svim polaznicima koji su se odazvali. Vidimo se i na idućoj radionici”, poručili su iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.
![Radionica izrade domaće tjestenine u Hotelu Zlatan](https://www.klikaj.hr/wp-content/uploads/2023/12/nikolina_loncar_radionica_izrade_tjestenine1.jpg)
![Radionica izrade domaće tjestenine u Hotelu Zlatan](https://www.klikaj.hr/wp-content/uploads/2023/12/nikolina_loncar_radionica_izrade_tjestenine2.jpg)
Počinju ‘Dani okusa Podravine i Prigorja’, dođite i uživajte u tradicionalnim jelima