Subota, 27. travnja 2024.

Na radionici u sklopu Dana okusa Podravine i Prigorja vrhunska kuharica Nikolina Lončar otkrila male tajne izrade domaće tjestenine s koprivom

Dani okusa Podravine i Prigorja održavaju se u sklopu projekta Okusi hrvatske tradicije gdje se predstavljaju tradicionalna domaća jela

- Oglas -

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije održala je u petak u sklopu održavanja Dana okusa Podravine i Prigorja, a u suradnji s koprivničkim Hotelom Zlatan besplatnu radionicu izrade domaće tjestenine od koprive.

Podsjetimo, Dani okusa Podravine i Prigorja održavaju se u sklopu projekta Okusi hrvatske tradicije gdje se predstavljaju tradicionalna domaća jela.

Nikolina Lončar
Nikolina Lončar // Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije

Vrhunska kuharica Nikolina Lončar otkrila je polaznicima male tajne izrade domaće tjestenine.

- Oglas -
Radionica izrade domaće tjestenine u Hotelu Zlatan
Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije

“Zahvaljujemo Nikolini na svim savjetima i trikovima te svim polaznicima koji su se odazvali. Vidimo se i na idućoj radionici”, poručili su iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Radionica izrade domaće tjestenine u Hotelu Zlatan
Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije
Radionica izrade domaće tjestenine u Hotelu Zlatan
Foto: Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije

Počinju ‘Dani okusa Podravine i Prigorja’, dođite i uživajte u tradicionalnim jelima

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti