Nedjelja, 25. veljače 2024.

NAGRADNJAČA Evo koga vodimo u Lovačku kuću Sokolovac

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrada je pripala...

- Oglas -

U tijeku su Dani okusa Podravine i Prigorja, koji se održavaju u sklopu projekta Okusi hrvatske tradicije gdje se predstavljaju tradicionalna domaća jela.

U projektu sudjeluju Lovačka kuća Sokolovac, Hotel Zlatan, Pivnica Stari grad Đurđevac, Hotel Picok Đurđevac, odnosno Đurđevečka Iža, Gornjevinska klet iz Križevaca i Pivnica Kraluš iz Koprivnice.

Svi oni od 17. studenog do 3. prosinca imaju posebno pripremljeni meni od tradicionalnih jela, koji se mogu kušati po pristupačnim cijenama. Više o svemu pročitajte OVDJE.

- Oglas -

U suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije, a u povodu projekta Dani okusa Podravine i Prigorja i sedmog rođendana portala Klikaj.hr, vodimo vas u Lovačku kuću Sokolovac.

Županijska Turistička zajednica nagrađuje jednu osobu s menijem po izboru za dvije osobe iz ponude restorana.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagradu je osvojila:

Silvija Vađunec

Čestitamo sretnoj dobitnici! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr.

- Oglas -

Restoran Lovačka kuća Sokolovac nalazi se u zelenom raju Podravine, u neposrednoj blizini poznatog lovišta Vidra Polum. Na izdvojenom mjestu na vrhu brijega, u miru i tišini, okružena prirodom, posjetiteljima pruža jedinstveni pogled na šumsko zelenilo. Bogata ponuda jelovnika, ljubazno osoblje i netaknuta priroda tri su glavna razloga zašto je restoran omiljena destinacija za fini zalogaj i dobru kapljicu.

Adresa: Prnjavor 1, 48306, Sokolovac

Telefon: 048 838 600

Mail: restoran.lovacka-kuca@ktc.hr

Web: https://izletiste-sokolovac.com/

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti