Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

NAGRADNJAČA Evo kome Sport Dolenec daruje trenirku, nogometnu loptu i bejzbol palicu

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Preporučujemo

Sport Dolenec iz Koprivnice za sve čitatelje portala Klikaj.hr pripremio je jednu fenomenalnu nagradnjaču u sklopu našeg Veselog prosinca.

Darujemo vas s tri sjajne nagrade, i to sportskom trenirkom, nogometnom loptom i bejzbol palicom.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Trenirka – Nikolina Carek

Nogometna lopta – Štefica Ledinko

Bejzbol palica – Dalibor Petrović

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Inače, u trgovini Sport Dolenec u Koprivnici u predblagdanskim danima vas očekuju brojni popusti na velik dio bogatog asortimana. Po povoljnim cijenama možete kupovati i u njihovoj web trgovini na adresi e-sportshop.hr. Ne propustite priliku za dobar šoping.

Sport Dolenec poznata je trgovina sportskom opremom smještena u koprivničkom Mercator centru, u Ulici kneza Domagoja 5.

Sport Dolenec u svom programu nudi zaista širok asortiman proizvoda. Na jednom mjestu možete pronaći baš sve što vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti. Pehare, statue, priznanja, sportsku opremu za vrtiće, škole i klubove, casual sportsku odjeću, trenirke, kopačke, tenisice, ruksake, lopte, dresove, štampanje natpisa… Imaju brojne sportske marke kao što su Umbro, Champion, Adidas, Givova, Nike i Joma. Apsolutno sve za vas!

Trgovina svojim kupcima redovito nudi i popuste, kao i usluge tiska na sve medije (tekstil, papir, dresovi, personalizirane majice i tako dalje).

Trgovina Sport Dolenec radi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Više informacija o trgovini možete dobiti na broj mobitela 099/212-6239 ili putem e-maila na adresi: sportdolenec@gmail.com ili info@e-sportshop.hr.

Najnovije vijesti i ponudu iz trgovine Sport Dolenec možete svakodnevno pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Najnovije objave