Utorak, 27. rujna 2022.

NAGRADNJAČA Gibonni stiže u Koprivnicu, a mi imamo ulaznice za vas

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do četvrtka, 2. lipnja, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednika

Preporučujemo

Miljenik generacija te jedan od najvećih i najcjenjenijih hrvatskih kantautora Zlatan Stipišić Gibonni ovog petka, 3. lipnja, u 20 sati dolazi u Školsko sportsku dvoranu “Josip Samaržija – Bepo” u Koprivnici kako bi publici uživo predstavio svoj novi album “U po’ ure”.

Riječ je o koncertnoj promociji koja prošle godine nije mogla biti održana zbog nepovoljnih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa, ali dobra vijest je da ipak nećemo biti uskraćeni za ovo glazbeno zadovoljstvo.

Gibonni je poznat po tome da osvaja brojne generacije svojim stihovima i melodijama već dugi niz godina i baš zbog toga je bez sumnje jedan od najslušanijih hrvatskih glazbenika.

O kvaliteti albuma kojeg Gibonni dolazi predstaviti govore čak četiri Porina koja su mu za isti dodijeljena. Vjerujemo da bi koncert sam po sebi bio fantastičan, ali posebnosti će sigurno doprinijeti to što se već dugo iščekivao novi datum.

Po svoje ulaznice požurite u sustav eventim.hr te na prodajna mjesta – Caffe bar Stefano Koprivnica, Domino Bar Palovec, benzinske postaje Petrol i mjenjačnice Exclusive Change.

No, možete okušati i sreću jer smo i mi osigurali 2 x po dvije ulaznice za naše čitatelje. Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do četvrtka, 2. lipnja, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednika.

- Advertisement -

Najnovije objave