Petak, 1. prosinca 2023.

NAGRADNJAČA Vodimo vas u Lovačku kuću Sokolovac, igrajte se s nama

Nagrađujemo jednu osobu s menijem po izboru za dvije osobe iz ponude restorana. Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do petka, 24. studenog

- Advertisement -

U tijeku su Dani okusa Podravine i Prigorja, koji se održavaju u sklopu projekta Okusi hrvatske tradicije gdje se predstavljaju tradicionalna domaća jela.

U projektu sudjeluju Lovačka kuća Sokolovac, Hotel Zlatan, Pivnica Stari grad Đurđevac, Hotel Picok Đurđevac, odnosno Đurđevečka Iža, Gornjevinska klet iz Križevaca i Pivnica Kraluš iz Koprivnice.

Svi oni od 17. studenog do 3. prosinca imaju posebno pripremljeni meni od tradicionalnih jela, koji se mogu kušati po pristupačnim cijenama. Više o svemu pročitajte OVDJE.

- Advertisement -

U suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije, a u povodu projekta Dani okusa Podravine i Prigorja i sedmog rođendana portala Klikaj.hr, vodimo vas u Lovačku kuću Sokolovac.

Županijska Turistička zajednica nagrađuje jednu osobu s menijem po izboru za dvije osobe iz ponude restorana.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do petka, 24. studenog, u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednika.

Restoran Lovačka kuća Sokolovac nalazi se u zelenom raju Podravine, u neposrednoj blizini poznatog lovišta Vidra Polum. Na izdvojenom mjestu na vrhu brijega, u miru i tišini, okružena prirodom, posjetiteljima pruža jedinstveni pogled na šumsko zelenilo. Bogata ponuda jelovnika, ljubazno osoblje i netaknuta priroda tri su glavna razloga zašto je restoran omiljena destinacija za fini zalogaj i dobru kapljicu.

- Advertisement -

Adresa: Prnjavor 1, 48306, Sokolovac

Telefon: 048 838 600

Mail: restoran.lovacka-kuca@ktc.hr

Web: https://izletiste-sokolovac.com/

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti