Petak, 2. lipnja 2023.

Najbolji strijelac kadetskog prvenstva pristupio Slavenu Belupu

Frano Vlašić, najbolji strijelac kadetske lige s 14 postignutih pogodaka u jesenskom dijelu prvenstva, novi je igrač Slavena Belupa.

Kako je izvijestio koprivnički klub, 16-godišnji krilni napadač pristupio je iz drugoligaša Sesveta i potpisao trogodišnji ugovor.

– Ovaj potpis je samo nastavak naše klupske politike i okretanje prema mladima i perspektivnima. Krušelj, Riđan, Herceg, Jagušić, Mendelski, da nekoga ne zaboravim, a sada i Vlašić naša su budućnost. Drago mi je da smo doveli najboljeg strijelca kadetske lige i vjerujem da ćemo uz pravilan i sustavan rad u perspektivi dobiti pravog igrača – izjavio je Slavenov trener i sportski direktor Zoran Zekić.

Zoran Zekić i Frano Vlašić
Zoran Zekić i Frano Vlašić // Foto: NK Slaven Belupo

Vlašić je rođen 25. veljače 2006. godine u Dubrovniku, visok je 177 cm, a može igrati i kao centralni napadač.

– Veliki je ovo iskorak u mojoj karijeri. Znam u koliko ozbiljan klub sam stigao i sada je sve na meni. Želim napredovati i razvijati se na najbolji mogući način, a to ću učiniti jedino ako ću na svakom treningu biti maksimalno angažiran. Spreman sam na to i vjerujem da ću opravdati pruženo povjerenje. Veselim se radu s trenerom Zekićem i svojim novim suigračima – rekao je Vlašić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti