Ponedjeljak, 24. siječnja 2022.

Nakon 40 godina dr. Dragutin Šnajdar završio karijeru predavača prve pomoći

Dr. Šnajdar je osposobio mnoge generacije vozača, radnika, prosvjetnih djelatnika šireći znanje i doktrinu prve pomoći

Preporučujemo

U petak, 16. listopada, u prostorijama koprivničkog Crvenog križa bilo je posebno emotivno i nostalgično.

Dr. Dragutin Šnajdar, dugogodišnji suradnik koprivničkog Crvenog križa, predavač prve pomoći za vozače i radnike, sudac na natjecanjima Crvenog križa te cijenjeni koprivnički kirurg u mirovini, posjetio je svoje prijatelje kako bi se oprostio, ali samo od održavanja tečajeva prve pomoći.

– Dr. Dragutin Šnajdar je više od 40 godina surađivao s koprivničkim Crvenim križem i nakon više tisuća osposobljenih kandidata iz prve pomoći, 23 održana natjecanja mladih Crvenog križa, od gradske do državne razine, na kojima je bio sudac i sudjelovanja u ostali akcijama Crvenog križa zahvalili smo dr. Šnajdaru za sve tečajeve Prve pomoći, sve savjete, slobodno vrijeme u kojem je volontirao, ali i za sve viceve kojima nas je nasmijavao u opuštenim trenucima – istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

U dugih četiri desetljeća, dr. Šnajdar je osposobio mnoge generacije vozača, radnika, prosvjetnih djelatnika šireći znanje i doktrinu prve pomoći, a sudjelovao je i u brojnim zdravstveno-edukativnim predavanjima širom Podravine.

Dr. Dragutin Šnajder i ravnateljica koprivničkog Crvenog križa Adela Sočev

Ravnateljica koprivničkog Crvenog križa Adela Sočev zahvalila je dr. Šnajdaru na godinama predanog rada te uručila poklone koji će ga podsjećati na dane i prijatelje iz Crvenog križa, a Zdravko Janković i dr. Šnajdar prisjetili su se niza događaja koji su obilježili suradnju dr. Šnajdara i koprivničkog Crvenog križa.

Dr. Šnajdar zahvalio je na poklonima i naglasio da, iako je u mirovini, ne miruje već putuje i uživa u mirovini sa svojom suprugom Božicom te je spreman i dalje svojim iskustvom
sudjelovati u aktivnostima Crvenog križa.

- Advertisement -

Najnovije objave