Utorak, 27. rujna 2022.

Nakon dvije godine stanke i iščekivanja održani drugi Kalnovečki razgovori

Organizatori i idejni začetnici ovog ponosnog susreta za Kalinovac su kulturna udruga Tomislav Franjić i Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac

Preporučujemo

Nakon dvije godine stanke i iščekivanja u društvenom domu u Kalinovcu u četvrtak, 19. svibnja, su se održali drugi Kalnovečki razgovori.

Susret se održao u znak sjećanja na lik i djelo profesora emeritusa mons. Ivana Goluba, kalnovečkog sina podravskog, svećenika i književnika.

Organizatori i idejni začetnici ovog ponosnog susreta za Kalinovac su kulturna udruga Tomislav Franjić i Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac.

Na početku programa prisutnima se obratila ravnateljica škole Mirjana Bazijanec te predsjednik KU Tomislav Franjić Hrvoje Mlakar, a sudjelovale su Osnovna škola Đurđevac, Osnovna škola Ferdinandovac, Osnovna škola prof. Franje Viktora Šignjara Virje, Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci i Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac.

“Kulturna udruga Tomislav Franjić uvijek se rado sjeća počasnog člana udruge, Ivana Goluba, koji je svima nama u Kalinovcu u nasljeđe ostavio puno svojih djela od kojih su nam najdraži baš Kalnovečki razgovori”, istaknuli su iz udruge.

- Advertisement -

Najnovije objave