Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Nakon pet dana uhićen bjegunac iz bolnice, policija ga je pronašla u kafiću

Martinović je, podsjetimo, u četvrtak ujutro skočio kroz prozor dok je policajac bio ispred bolničke sobe

Preporučujemo

Uhićen je bjegunac Srđan Martinović, 42-godišnjak koji je prošlog tjedna pobjegao policiji iz KBC-a Zagreb.

Martinović je, podsjetimo, u četvrtak ujutro skočio kroz prozor dok je policajac bio ispred bolničke sobe.

Policija je ga je danas popodne, nakon pet dana bijega, uhitila na zagrebačkom Ksaveru, i to u kafiću.

Pružit će mu se medicinska pomoć zbog sumnje da u tijelu ima još jedan žilet. Naime, Martinović je progutao više žileta kako bi ga odvezli u bolnicu, odakle je potom pobjegao, piše Index.hr.

“Danas oko 17.20 sati na Medveščaku, na Ksaverskoj cesti, u ugostiteljskom objektu policijski službenici Policijske uprave zagrebačke pronašli su i uhitili 42-godišnjeg muškarca koji je prije pet dana pobjegao iz zdravstvene ustanove. Nakon uhićenja, osumnjičenom će biti pružena liječnička pomoć.

Naime, u srijedu, 1. ožujka, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskih delikata policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb (Maksimir – Peščenica) uhitili su 42-godišnjeg muškarca. Istog dana u popodnevnim satima, zbog zdravstvenih problema, muškarac je prevezen u Klinički bolnički centar na liječenje, odnosno hospitalizaciju.

Prilikom boravka u bolesničkoj sobi, iskoristivši odlazak medicinskog osoblja s vizite, u četvrtak, 2. ožujka, u ranim jutarnjim satima, za vrijeme dok se, zbog dolaska liječnika u vizitu po njihovoj uputi policijski službenik nalazio u hodniku ispred bolesničke sobe, iskoristio je priliku te pobjegao kroz prozor sobe koja se nalazi u prizemlju objekta bolnice te pobjegao”, objavila je zagrebačka policija.

Martinović je u policijskim prostorijama u Zagrebu, kamo je prevezen iz Varaždina gdje je uhićen zbog krađa, progutao žilete te je zbog toga hospitaliziran. Odmah nakon vizite iskoristio je priliku za bijeg kroz prozor bolničke sobe.

Martinović je, inače, proteklih dana nazivao medije, uključujući Index, da bi “demantirao da je on Srđan Mlađan”, premda su mediji već prošlog tjedna objavili da se ne radi o Srđanu Mlađanu, i da bi im pričao o svom bijegu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti