Nedjelja, 24. rujna 2023.

Nakon redovitog remonta, Bazeni Cerine u Koprivnici u subotu otvaraju novu sezonu

Za sve korisnike Sportskog centra Cerine ovog rujna osigurali su nesmetano korištenje svih sportskih sadržaja, a pripremili su im i pogodnosti za mjesečne programe – 10 posto popusta na sve mjesečne grupne programe i teretanu

- Advertisement -

U petak, 15. rujna, završava redovni godišnji remont postrojenja bazena i saune, kao i ostali redoviti godišnji poslovi održavanja. Obavljen je servis svih bazenskih prostorija, instalacija i aparata. U tijeku je grijanje vode, a sve je spremno za otvaranje nove bazenske sezone, priopćili su s Bazena Cerine.

Prvi radni dan bazenskog dijela nakon remonta je subota, 16. rujan, kada će bazen i sauna raditi prema redovnom radnom vremenu kao i do sada, svaki dan od 8 do 22 sata.

Sportski centar Cerine i masaže i do ove subote rade prema redovnom radnom vremenu, od ponedjeljka do petka od 8 do 22 sata.

- Advertisement -

“Za sve korisnike Sportskog centra Cerine ovog smo rujna osigurali nesmetano korištenje svih sportskih sadržaja, a pripremili smo im i pogodnosti za mjesečne programe – 10 % popusta na sve mjesečne grupne programe i teretanu”, otkrili su s Bazena Cerine.

PROGRAMI NA POPUSTU / REDOVNA CIJENA / CIJENA S POPUSTOM 10%

Sportski program – mjesečni program / 33.00 / 29,70
Sportski program + 10 bazena (1 h) – mjesečni program / 45.00 / 40,50
Sportski program + 8 sauna (1 h) – mjesečni program / 60.00 / 54,00
Sportski program + 5 sauna (1 h) + 5 bazena (1 h) – mjesečni program / 55.00 / 49,50

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti