Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Napad na suca u Miholcu: Dragovoljac Bočkovec imao tri boda u džepu, a onda je na scenu stupio njihov navijač i sve upropastio

Susret je odlično krenuo za goste, koji su poveli u 20. minuti preko Igora Kokota. Međutim, ubrzo je Ratar poravnao rezultat. U 27. minuti strijelac je bio Ivan Mikec. Samo tri minute kasnije Dragovoljac je ponovno poveo u susjedskom derbiju, a za gol je zaslužan bio Ivan Lukinec. I ništa se događalo nije do pred kraj utakmice. A onda šou

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, utakmica četvrtog kola Treće ŽNL skupina Križevci između Ratara i Dragovoljca iz Bočkovca u Miholcu nije odigrana do kraja zbog napada na suca Ivana Zobundžiju.

Susret je odlično krenuo za goste, koji su poveli u 20. minuti preko Igora Kokota.

Međutim, ubrzo je Ratar poravnao rezultat. U 27. minuti strijelac je bio Ivan Mikec. Samo tri minute kasnije Dragovoljac je ponovno poveo u susjedskom derbiju, a za gol je zaslužan bio Ivan Lukinec. Ništa se mijenjalo rezultatski nije do 87. minute, a onda je nastao šou na igralištu u Miholcu.

Delegat utakmice Velimir Kraljić u zapisniku piše: Golovi su postignuti regularno, a disciplinske mjere dodijeljene opravdano. U dosta nervoznoj i na momente oštroj utakmici sudac je sudio s greškama, a koje nisu utjecale na rezutat. U 87. minuti utakmice nakon preoštrog starta gostujučeg igrača broj 7 (Karlo Orehovački) te nakon što mu je sudac dodijelio drugu opomenu, domaći igrač broj 3 (Marijo Benko) namjerno udara gostujućeg igrača broj 7, a tada u teren za igu utrčava navijač Ivica Stručić te udara suca utakmice nakon čega isti sudi prekid utakmice.

S obzirom na to da je riječ o gostujućem navijaču, za pretpostaviti je da će utakmica biti registrirana u korist momčadi Ratara.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti