Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike: Andreja Draganić iz koprivničke Srednje škole odradila uspješnu praksu u Intersparu

Nastavnici kroz praksu mogu dobiti uvid u svakodnevicu koja očekuje učenike na praksi te saznanje koje kompetencije su potrebne i tražene u poduzećima

Drugu godinu zaredom nastavnica ekonomske grupe predmeta Andreja Draganić je u sklopu projekta Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike kojeg provodi Advantage Austria odradila praksu u poslovnici Interspar u Koprivnici.

Praksa je trajala tri dana, a Andreja se u sklopu prakse upoznala s organizacijom rada poslovnice, edukacijskom platformom SPAR Academy, kupoprodajnim procesom, tijekom kolanja robe, procesima rada na blagajni, inventurom, cjenovnim označavanjem te planogramom za pozicioniranje proizvoda unutar prodajnog prostora.

Cilj ove stručne prakse nastavnika je poticanje bolje povezanosti i razumijevanja sektora obrazovanja i gospodarstva.

Nastavnici kroz praksu mogu dobiti uvid u svakodnevicu koja očekuje učenike na praksi te saznanje koje kompetencije su potrebne i tražene u poduzećima.

“Hvala mentorici i voditeljici koprivničkog Interspara Draženki Voćanec na ukazanom povjerenju i iskazanoj dobrodošlici”, istaknula je Andreja Draganić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti