Petak, 3. veljače 2023.

Ne propustite humanitarni Halloween udruge Šegrtsko srce u paviljonu koprivničkog parka

Sredstva prikupljena prodajom "strašnih" slastica namijenjena su osiguravanju toplog obroka u koprivničkoj Obrtničkoj školi učenicima slabijeg socijalno-imovinskog statusa

Preporučujemo

Ovogodišnji humanitarni Halloween udruge Šegrtsko srce održat će se u petak, 28. listopada, od 18 do 20 sati u paviljonu u koprivničkom Gradskom parku.

Humanitarna udruga Šegrtsko srce već tradicionalno organizira humanitarni Halloween u sklopu kojeg se mogu kupiti prigodni Halloween kolači koje su pripremile majstorice i majstori slastičari, kuhari i pekari iz Obrtničke škole Koprivnica zajedno s učenicima.

Sredstva prikupljena prodajom “strašnih” slastica namijenjena su osiguravanju toplog obroka u školi učenicima slabijeg socijalno-imovinskog statusa.

“Usto, udruga učenicima slabijeg imovinskog statusa osigurava i školske udžbenike i bilježnice te radnu odjeću za praktičnu nastavu. Također, udruga im pomaže i u ostalim situacijama, kao što su plaćanje maturalnog putovanja, putovanja na natjecanja i slično”, otkrio je predsjednik humanitarne udruge Šegrtsko srce Tomislav Terstenjak, pedagog.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti