Petak, 29. rujna 2023.

Ne propustite Majčin dan uz domaće zalogajčiće u koprivničkom Smuteku

Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva koji se u većini zemalja obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju, a mi ćemo ga u Smuteku obilježiti slatkim zalogajčićem pripremljenim s puno ljubavi za sve mame

- Advertisement -

U subotu, 8. svibnja, od 8 do 13 sati i od 17 do 21 sat za vas i vaše mame ususret Majčinom danu Smutek – domaći kutek priprema slatko iznenađenje. Uz svako kupljeno jelo očekuje vas domaća kukuruzna zlevanka.

Provedite zajedno subotnje jutro ili popodne u našem Smuteku u simfoniji primamljivih mirisa i okusa vrhunskih domaćih jela i opuštajućem ambijentu.

Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva koji se u većini zemalja obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju, a mi ćemo ga u Smuteku obilježiti slatkim zalogajčićem pripremljenim s puno ljubavi za sve mame.

- Advertisement -

“Majčinstvo – sva ljubav svijeta počinje i završava s njim”, Robert Browning

Smutek – domaći kutek  i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak:  8.00 – 21:00 sat

subota: 8.00 – 13.00 sati i 17.00-21.00 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi

- Advertisement -

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga vas molimo da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od 2 metra i ne stvarate gužvu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti