Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Ne propustite putopisno predavanje Mateja Perkova u Đurđevcu

Ekspedicionist i putopisac Matej Perkov održao je brojna predavanja pred mališanima koji su ga motivirali da napiše dječju planinarsku početnicu

Preporučujemo

Posebna je radost u dječjim očima kada istražuju novi svijet i upijaju njegove ljepote. Radoznali duh i dječja razigranost temelj su na kojem se mlađim naraštajima usađuje ljubav prema planinama i želja za učenjem u jednom drugačijem okružju. Uistinu, ne uči se samo u školi, iz bilježnice ili udžbenika. Planina je ta koja motivira mališane da zavole učenje kroz igru, putovanje i umjerenu dozu adrenalina koji će njihov izlet učiniti uzbudljivim.

Poznati hrvatski alpinist, predavač i putopisac Matej Perkov, Koprivničanac s adresom u Zagrebu, održao je brojna predavanja pred mališanima koji su ga motivirali da napiše dječju planinarsku početnicu koju će predstaviti uz istoimeno poučno i zabavno predavanje „Planina mi je najdraža škola“. Slike s Velebita, Učke, Biokova i Ivančice oživit će svačiju maštu i želju za boravkom u prirodi – maštajmo zajedno i ostvarimo svoje želje na planini!

U sklopu predavanja Matej Perkov ukratko će predstaviti svoju knjigu, dječju planinarsku početnicu „Planina mi je najdraža škola“ te planinarski dnevnik „Skitnje Ivice i Marice“.

Interaktivno putopisno predavanje održat će se u Gradskoj knjižnici Đurđevac u utorak, 31. siječnja, s početkom u 18.30 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti