Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Nenad Smiljanec stekao Master Coach licencu

Kako ističe klupska stranica, Smiljanec je dugi niz godina trener mlađih dobnih kategorija te aktualni izbornik ženske kadetske reprezentacije

Preporučujemo

Trener u Podravkinoj školi rukometa Nenad Smiljanec danas je stekao Master Coach licencu i EHF PRO licencu, što je najviša licenca u rukometnom sportu.

Kako ističe klupska stranica, Smiljanec je dugi niz godina trener mlađih dobnih kategorija te aktualni izbornik ženske kadetske reprezentacije s kojom je ove godine ostvario najveći uspjeh u posljednjih 20 godina na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori osvajanjem petog mjesta.

U sezoni 2018./2019. je kao pomoćni trener prve ekipe i član stručnog stožera sudjelovao i u najelitnijem europskom natjecanju Ligi prvakinja te EHF Kupu.

”Nenad je svojim dugogodišnjim predanim radom u sportu došao i do onog najvažnijeg trenutka u trenerskoj karijeri i obranio završni rad na temu ”Plan i program rada godišnjeg makrociklusa djevojčica 13-14 godina”. Nenade čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjem radu te velikih sportskih rezultata. Ovo je zasigurno kruna dugogodišnjeg rada i stvaranja u sportu, a sigurno je kako Nenad može još mnogo ponuditi hrvatskom rukometu”, stoji u objavi RK Podravke.

- Advertisement -

Najnovije objave