Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Vatrogasci iz Peteranca sudjelovali u humanitarnoj utrci stepenicama

Ovu humanitarnu utrku organizirali su vatrogasci grada Zagreba, a cilj joj je pomoći Udruzi Kolibrići koja okuplja roditelje vitalno ugrožene djece. Njihova su djeca mala, no veliki su borci kroz vatrenu stihiju života u kojoj su se našli

Preporučujemo

Članovi DVD-a Peteranec i ove su godine sudjelovali u humanitarnoj utrci Zagreb Firefighter Stair Challenge – Humanitarna vatrogasna utrka stepenicama.

Ovu humanitarnu utrku organizirali su vatrogasci grada Zagreba, a cilj joj je pomoći Udruzi Kolibrići koja okuplja roditelje vitalno ugrožene djece. Njihova su djeca mala, no veliki su borci kroz vatrenu stihiju života u kojoj su se našli.

Kako bi sudjelovao u utrci, svaki prijavljeni vatrogasac plaća startninu u iznosu od 160 kuna, dok su svi ostali pozvani dati donaciju u željenom iznosu. Sav prikupljen novac ide Udruzi Kolibrići kako bi im se pomoglo u nabavci sveg potrebnog kako bi pogasili rasplamsale požare na koje nailaze u svojim životima.

Posljednjih godina utrka se održava virtualno, a svaki vatrogasac mora u punoj zaštitnoj spremi otrčati 666 stepenica. Kristina Jurjević, Matea Kukec, Ana Ljubić i Ivan Derdić otrčali su utrku u ime DVD-a Peteranec i na taj način pomogli Kolibrićima i njihovim roditeljima da lakše podnesu dane koji dolaze.

Najnovije objave