Nedjelja, 25. veljače 2024.

Nikola Kovačec izabran za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije uoči superizborne godine

Na izborima za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije bila su dva kandidata, i to Nikola Kovačec i Fran Papac. Kovačec je na kraju dobio više glasova

- Oglas -

Nikola Kovačec izabran je za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije na redovnoj izbornoj skupštini održanoj krajem studenog u Koprivnici.

U županijski odbor Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije izabrani su Gabrijela Cvitić, Ivan Rerih, Tomislav Embreuš, Antonio Rac, Maria-Paula Bedenik, Nikolina Dautanec, Iva Zvonar, Andrija Pukec, Sara Belec, Nikolina Horvat, Magdalena Habota, Mateo Puhalo, Antonia Špoljar i Dijana Popijač.

Za članove nadzornog odbora izabrani su Ela Ljubić, Lorena Klarić i Dejan Benjak, a za izaslanike za izborni sabor Mladeži HDZ-a Mateo Puhalo, Tomislav Embreuš, Gabrijela Cvitić i Antonia Špoljar.

- Oglas -

Redovnoj izbornoj skupštini županijske Mladeži HDZ-a nazočili su i predsjednik županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i zastupnik u Hrvatskom saboru Darko Sobota, ujedno i načelnik Općine Kalinovac, potpredsjednik županijske organizacije HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak te predsjednik gradskog odbora HDZ-a Koprivnica i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

– Čestitam svim izabranim čelnicima Mladeži naše stranke u Koprivničko-križevačkoj županiji na ovim izborima. Pred nama je iznimno dinamično izborno vrijeme. Iduće godine čekaju nas izbori za zastupnike u Hrvatskom saboru i članove u Europskom parlamentu te predsjednički izbori, a u 2025. godini čekaju nas lokalni izbori. Jedno uistinu dinamično vrijeme u kojem očekujemo i vaš angažman i potporu – rekao je predsjednik županijskog HDZ-a Darko Sobota, kojem je Vlada prihvatila amandmane za izgradnju studentskog i učeničkog doma u Koprivnici pri kreiranju državnog proračuna.

Koprivnica će ipak u dogledno vrijeme dobiti studentski i učenički dom, Vlada prihvatila Sobotine amandmane

– Naša Mladež, posebno na gradskoj razini, iznimno je aktivna. U Koprivnici imamo novu predsjednicu Mladeži Gabrijelu Cvitić i vjerujem kako će Mladež i na gradskoj razini i dalje uspješno raditi i biti nama iz gradskog odbora također na raspolaganju – rekao je, pak, predsjednik koprivničkog HDZ-a Ratimir Ljubić.

Na izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije dosadašnji predsjednik Ivan Car podnio je izvješće o radu u proteklom mandatnom razdoblju.

- Oglas -

Dodajmo i da je na izborima za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije bila su dva kandidata: Nikola Kovačec i Fran Papac. Nikola Kovačec osvojio je 18, a Fran Papac devet glasova izaslanika izborne skupštine Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Darko Sobota i Nikola Kovačec
Darko Sobota i Nikola Kovačec // Foto: HDZ KC-KŽ
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti