Četvrtak, 2. veljače 2023.

Ništa ni od kave za van, ugostitelji su ogorčeni: ‘Odluka Vlade ja katastrofalna i diskriminatorna’

Čekali smo i dočekali odluku Vlade o popuštanju mjera. Tresla se brda, a rodilo se jedno veliko ništa, poručio je Hrvoje Bujas iz udruge Glas poduzetnika

Preporučujemo

Od početka veljače od epidemioloških mjera popuštanja će biti samo kod škola i sporta, a premijer Andrej Plenković najavio je da će druge mjere revidirati sredinom veljače, ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Očekivano, ova odluka razočarala je brojne hrvatske ugostitelje.

Hrvoje Bujas iz udruge Glas poduzetnika reagirao je na svom Twitteru.

– Razočaravajuća odluka Vlade, zapravo katastrofalna. Čak niti coffe2go, a pekare, dućani… svi mogu prodavati kavu, niti teretane… ništa – napisao je Bujas.

Oglasio se i na Facebook stranici udruge Glas poduzetnika.

– Čekali smo i dočekali odluku Vlade o popuštanju mjera. Tresla se brda, a rodilo se jedno veliko ništa. Sama odluka je katastrofalna i diskriminatorna pa tako jedni mogu prodavati kavu (pekare na primjer), a drugi koji imaju MTU i potrebne dozvole – ne mogu!

UGP će se konzultirati sa svim neovisnim udrugama koje podržavaju naš rad, neovisnim inicijativama, kao i sa svima vama, našim članovima. Također, imamo dosta opcija djelovanja – od tužbi do građanskog neposluha i sve su opcije otvorene – poručio je Bujas.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti