Subota, 24. veljače 2024.

Ništa od nedjeljnog podravskog derbija: koronavirus ušao i u Tehniku Koprivnicu i u Ferdinandovac

Utakmica se trebala igrati u nedjelju, ali neće jer se u obje momčadi pojavio koronavirus

- Oglas -

Ništa od podravskog derbija u 13. kolu Četvrter nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica između Ferdinandovca i Tehnike Koprivnice. Utakmica se trebala igrati u nedjelju, ali neće jer se u obje momčadi pojavio koronavirus.

“Koronavirus je, nažalost, ušao i u naš klub. U večernjim satima utorka stigao je pozitivan nalaz na Covid-19 za jednog našeg igrača, a dvojica su danas dobili laganu temperaturu.

Uprava kluba stoga je donijela odluku da se obustavljaju sve daljnje aktivnosti prve momčadi u sljedeća dva tjedna. O tome smo obavijestili povjerenika natjecanja, a zaraženima želimo brz oporavak”, priopćili su iz Tehnike Koprivnice na svojoj službenoj Facebook stranici.

- Oglas -

Na svojoj službenoj Facebook stranici oglasili su se iz Ferdinandovca.

“U našem klubu pojavio se Covid. U protekla tri dana dva naša igrača pokazali su se pozitivnim na najpopularniji virus u posljednje vrijeme, a još nekoliko igrača je testirano jer pokazuju simptome.

Poduzimaju se sve radnje kako bi se spriječilo daljnje širenje, kontakti su obaviješteni, a igrači sa simptomima samoizolirani. Treninzi prve ekipe obustavljeni su do daljnjeg.

Žalosti nas vijest koja dolazi i iz koprivničke Tehnike. Naime, i oni imaju zaraženu osobu te dvije pokazuju simptome. Oni su trebali biti naši protivnici u vikendu koji je pred nama, no utakmice na kraju najvjerojatnije biti neće.

Drž’te fige, idemo to pobijediti pa nastaviti dobre rezultate u prvenstvu”, poručili su iz Ferdinandovca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti