Srijeda, 26. siječnja 2022.

Nogometaši Ferdinandovca u prelijepim novim dresovima sjajno otvorili sezonu i zahvalili se partnerima kluba

Boja Ferdinandovca oduvijek je bila plava, a najveće zasluge za novi set dresova idu Caffe baru Calypso i bjelovarskoj Autoškoli Rally, čija imena krase nove dresove

Preporučujemo

Nogometaši Ferdinandovca u novo prvenstvo Četvrte lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica ušli su uvjerljivom pobjedom protiv Graničara iz Bušetine, nakon 90 minuta bilo je 3:0 za domaću momčad. Mnogima je za oko zapela nova ‘modna’ kombinacija Ferdinandovčana, odnosno nove službene majice i novi komplet dresova.

Uoči utakmice predsjednik NK Ferdinandovac Drago Sarić zahvalio se sponzorima na pomoći uoči još jedne izazovne sezone, tim više što je koronavirus značajno utjecao na hrvatsku, ali i svjetsku ekonomiju. Da najbolji prepoznaju najbolje potvrdila je i ova suradnja ponajboljih (lokalnih) tvrtki s nogometnim klubom koji puca na najviše pozicije.

Službene polo majice donacija su Turističke zajednice područja Dravski peski i Tiskare Brzi iz Budančevice, a njihovi direktori Alen Janći i Zoran Prilika primili su zahvale od presjednika kluba, te su tom prilikom napravili zajedničku fotografiju. Majice nose logotipove oba spomenuta sponzora.

Isto tako, nogometaši su na utakmici nosili nove Nike dresove, plavu garnituru koja je jednom riječju – prekrasna. Boja Ferdinandovca oduvijek je bila plava, a najveće zasluge za novi set dresova idu Caffe baru Calypso i bjelovarskoj Autoškoli Rally, čija imena krase nove dresove. Petar Rođak, vlasnik Calypsa pridružio se na zajedničkom fotografiranju s novim dresovima, dok je direktor autoškole Nikola Karlovčan bio spriječen obavezama.

Svakako treba spomenuti i Etno kuće obitelji Karlovčan koje pomažu klubu na koji god način mogu, jednako kao i dugogodšnjeg partnera kluba, Klesarstvo Kolar. I njihova su se imena našla na rukavima dresova. Na hlačicama stoji i logotip građevinske tvrtke Dominvest koja je iz Zagreba, no prepoznala je potencijal u ovom nogometnom klubu i odlučila ga podržati.

„Jako nam je drago što su nas svi ovi prijatelji kluba podržali na razne načine, prvenstveno novim majicama i novim dresovima. Svi znamo kakva je danas situacija oko nas, tako da svaka pomoć klubu vrijedi duplo. Obećajemo da ćemo sve sponzore predstavljati na najbolji mogući način kroz tri županije u kojima trenutno igramo i kroz koje prolazimo, te ćemo dati sve od sebe da ih promoviramo, a to je ostvarivanjem pobjeda. Hvala svima još jednom, sami nogometaši oduševljeni su dresovima i majicama, a navijači su već pitali mogu li oni gdje sebi nabaviti jedan takav.“ – rekao je Drago Sarić, predsjednik Ferdinandovca.

U idućem kolu Ferdinandovac je opet domaćin, a ovog puta im u goste stiže Graničar iz Legrada.

- Advertisement -

Najnovije objave