Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Nogometni klub Miklinovec ozbiljno se pojačava za drugi dio sezone

Nakon što je za trenera postavljen Goran Ogrizović, uprava kluba bacila se i na posao oko rješavanja igračke križaljke

Preporučujemo

Nogometni klub Miklinovec u zimskom prijelaznom roku i više je nego aktivan.

Nakon što je za trenera postavljen Goran Ogrizović, uprava kluba ozbiljno se bacila i na posao oko rješavanja igračke križaljke.

Bilo je i odlazaka i dolazaka, a doznajemo da nije isključeno da će još biti nekih novosti po pitanju transfera.

U rubrici dolasci najzvučnije ime je ono Stjepana Korenike (30). U redove Žute podmornice dolazi iz trećeligaša Koprivnice, a riječ je o iskusnom i kreativnom veznjaku s izuzetno ubojitim slobodnjakom i kvalitetnim zadnjim pasom.

“Poznato ime s naših terena ambiciozno je zadužio desetku. Očekujemo da je bude i opravdao”, istaknuli su iz koprivničkog kluba.

Korenika je u svojoj karijeri igrao i za Rakovec, Zdenku iz Velikih Zdenaca, Kalinovac, Borac Imbriovec, Bjelovar, Međimurje i Archeu iz Čakovca, Radnik Križevce, Lipik i neke austrijske klubove.

Zoran Gužvić (30), pak, priključio se Miklinovcu iz susjedne Mladosti iz Koprivničkih Bregi, županijskog drugoligaša. Ovaj ljevonogi igrač pokriva pozicije lijevog bočnog ili krila.

Novo ime u klupskoj svlačionici je i 19-godišnji Ivan Vidaković. Dolazi iz županijskog prvoligaša Tomislava iz Drnja i igra na poziciji centralnog napadača. S obzirom na to da su u Miklinovcu imali dosta problema s realizacijom prošle jeseni, nadaju se da će ovaj snažni mladić dobro puniti suparničke mreže.

S druge strane, Miklinovec su napustili iskusni Matija Majetić (Tomislav Drnje), Dorijan Živko (GOŠK), Nikola Kovačić i Tomas Ritoša.

Miklinovec se trenutačno nalazi na posljednjem, 14. mjestu Prve ŽNL koprivničko-križevačke s 10 osvojenih bodova. S obzirom na to da im deveto mjesto bježi samo četiri boda, u klubu se nadaju da će uspjeti pobjeći s dna i osigurati opstanak.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti