Srijeda, 28. veljače 2024.

Novi detalji drame u Ferdinandovcu: mladić ranjen nakon što je na terasi žena nehotice srušila pušku na pod

Srećom, u ovom događaju nesretni mladić zadobio je samo lakše ozljede. Policija je zbog prerađene puške, a i drugih prekršaja podnijela prijave protiv trojice muškaraca

- Oglas -

Poznati su novi detalji drame u Ferdinandovcu nedaleko od Đurđevca u kojoj je ranjen 27- godišnjak.

Podsjetimo, u utorak oko 23 sata policija je zaprimila dojavu Hitne medicinske pomoći Đurđevac da pružaju liječničku pomoć 27-godišnjaku koji je uslijed ranjavanja zadobio lakše ozljede.

Đurđevački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 56-godišnjakom sa šireg đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom te nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

- Oglas -

Tereti se da je u utorak oko 22.30 sati na terasu obiteljske kuće u Ferdinandovcu donio prerađenu pušku koju je s uloženim streljivom u cijevi prislonio na zid terase.

U tom trenutku na terasi se nalazio 29 i 27-godišnjak te 35-godišnjakinja koja je nehotice u prolazu srušila pušku na pod te je došlo do ispaljivanja streljiva i ranjavanja 27-godišnjaka koji je tom prilikom, srećom, zadobio samo lake tjelesne ozljede.

Pretragom doma, drugih prostora i osobnih vozila kod 56-godišnjaka pronađena je puška i 50 komada puščanog streljiva.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeni su i prekršaji iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana te će protiv dvojice muškaraca u dobi od 55 i 29 godina biti podnesen optužni prijedlog nadležnom odjelu Prekršajnog suda, priopćili su iz koprivničko-križevačke policije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti