Utorak, 25. siječnja 2022.

Novi parking u Ulici Stjepana Miklaužića u mjesnom odboru Dubovec

Dubovec je jedan od najvećih mjesnih odbora na koprivničkom području i dio je šire jezgre centra Koprivnice, rekao je gradonačelnik Jakšić

Preporučujemo

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Tomislav Golubić obišli su mjesni odbor Dubovec, a prilikom obilaska pridružio im se predsjednik Vijeća mjesnog odbora Željko Osman.

– Dubovec je jedan od najvećih mjesnih odbora na koprivničkom području i dio je šire jezgre centra Koprivnice. Kada pričamo o komunalnoj pokrivenosti i investicijama nemamo tamo prostora za prevelike iskorake. U komunikaciji s našim članovima Vijeća mjesnog odbora redovno imamo male komunalne akcije te zahvate i drago mi je da se vidi zadovoljstvo među ljudima koji tu žive – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Najnovija investicija na području Dubovca bila je iscrtavanje parkinga u Ulici Stjepana Miklaužića, a vrijednost radova iznosila je 4000 kuna.

Također, planira se izgradnja staze u Cvjetnoj u duljini od 500 metra.

Prilikom obilaska pridružio se i član Vijeća MO Dubovec Ivan Golubić te se raspravljalo o prometnom rješenju križanja ulica Dubovec i Križevačka.

- Advertisement -

Najnovije objave