Utorak, 27. rujna 2022.

Obavijest o podjeli božićnice mještanima općine Novigrad Podravski

Sa sobom je obavezno ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine ili drugu potvrdu o stalnom mjesečnom primanju

Preporučujemo

Obavještavaju se mještani Općine Novigrad Podravski da će svim osobama starijim od 60 godina te onima koji nemaju nikakva primanja ili su im stalna mjesečna primanja manja od 2000,01 kuna, čije je prebivalište na području općine biti isplaćena božićnica u iznosu od 200 kuna.

Isplata će se vršiti:

  • 15. prosinca u društvenom domu Borovljani od 10 do 10.30 sati
  • 15. prosinca u društvenom domu Vlaislav od 10.45 do 11.15 sati
  • 15. prosinca u vatrogasnom domu Delovi od 11.30 do 12 sati
  • 16. i 17. prosinca u vatrogasnom domu Novigrad Podravski od 10 do 13 sati
  • 18. prosinca u vatrogasnom domu Novigrad Podravski od 10 do 12 sati

Sa sobom je obavezno ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine ili drugu potvrdu o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana.

Kako se ne bi stvarale gužve i kako bi se osigurala propisana fizička distanca te sprovodile ostale mjere zaštite od zaraze koronavirusom, na podjelu božićnice u vatrogasni dom Novigrad Podravski putem pismenih obavijesti pozivat će se kontrolirani broj ljudi.

– Ako trebate biti u samoizolaciji ili imate simptome zaraze, molimo vas da ne dolazite. Obavijestite nas na telefon 048/832-133 ili na bilo koji drugi pogodan način. Vaš božićni dar će vas čekati koliko god je potrebno da ga podignete dok prestane trajati samoizolacija ili dok nestanu simptomi zaraze. Molim vas da o isplati božićnice upoznate svoje starije rođake, susjede i prijatelje – istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

- Advertisement -

Najnovije objave