Petak, 2. lipnja 2023.

Obavijest umirovljenicima s područja općine Gola o podjeli božićnice

Radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, isplata božićnice vršit će se uz poštivanje mjera socijalnog distanciranja u Društvenom domu

Općina Gola obavještava umirovljenike s prebivalištem na području općine da je Općinsko vijeće odobrilo božićnicu umirovljenicima koji primaju mirovinu i osobama starijim od 65 godina bez ikakvih mirovinskih primanja.

Pravo na božićnicu imaju:

  • umirovljenici s mirovinom do 1000 kuna u iznosu od 200 kuna
  • umirovljenici s mirovinom od 1000,01 kuna do 1500 kuna u iznosu od 150 kuna
  • osobe starije od 65 godina bez ikakvih mirovinskih primanja u iznosu od 200 kuna

“Isplata božićnice vršit će se na temelju odreska za mirovinu od prethodnog mjeseca, a umirovljenici koji primaju mirovinu putem tekućih ili štednih računa poslovnih banaka moraju predočiti obavijest o mirovinskim i invalidskim primanjima za prethodni mjesec”, stoji na službenim stranicama Općine Gola.

Osobama starijim od 65 godina bez ikakvih mirovinskih primanja isplata božićnice vršit će se na temelju priložene osobne iskaznice i potpisane izjave da nemaju nikakva mirovinska primanja.

Radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, isplata božićnice vršit će se uz poštivanje mjera socijalnog distanciranja u Društvenom domu Gola svaki dan od 9 do 13 sati prema sljedećem rasporedu:

  1. prosinca, ponedjeljak – Otočka i Novačka
  2. prosinca, utorak – Gola – Ulica Stjepana Radića i Mihovila Pavleka Miškine
  3. prosinca, srijeda – Gola – Ulica Dravska, Petra Preradovića, Augusta Šenoe i Trg kardinala Alojzija Stepinca
  4. prosinca, petak – Gotalovo
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti