Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Obnovljene su prostorije nogometnog kluba Rudara iz Botinovca

Na krovištu objekta i sanitarnog kontejnera pored sportskog objekta izvedeni su potrebni limarski radovi radi sprječavanja prokišnjavanja

- Oglas -

U proteklih mjesec dana izvedeni su potrebni radovi na uređenju i sanaciji sportskog objekta u Botinovcu.

Elektroinstalacijske radove u svrhu modernizacije postojećih električnih instalacija u objektu izvela je tvrtka Elektromehanika Dolenec iz Koprivničkog Ivanca, a ukupna vrijednost radova iznosila je 5587,50 kuna.

Također, zamijenjeni su bojleri za grijanje tople vode i sva sanitarna oprema – miješalice, tuševi i slično, a ista je nabavljena i postavljena od strane poduzeća Instalacije Horvat iz Legrada. Ukupna vrijednost tih radova je iznosila 9625 kuna.

- Oglas -

Isto tako, na krovištu objekta i sanitarnog kontejnera pored sportskog objekta izvedeni su potrebni limarski radovi radi sprječavanja daljnjeg prokišnjavanja. Iste je odradio Limarski obrt Bija iz Koprivničkog Ivanca, a ukupna vrijednost radova iznosila je 16.126,25 kuna.

U unutarnjim prostorijama su odrađeni soboslikarski radovi te je hidrofor ograđen rigips pločama s metalnom konstrukcijom. Radove je izveo Soboslikarski obrt Latin iz Koprivničkog Ivanca, a ukupna vrijednost radova iznosila je 8191,25 kuna.

– Tako je, računajući sve radove zajedno, u sportski objekt u Botinovcu uloženo ukupno 39.530 kuna. Izvedbom spomenutih radova i postavljanjem opreme sportski je objekt dobio novi izgled te su u njemu poboljšani uvjeti za normalno funkcioniranje nogometnog kluba Rudar iz naselja Botinovec – stoji na stranicama Općine Koprivnički Ivanec.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti