Utorak, 27. veljače 2024.

FOTO-VIDEO Otvorene nove i moderne prostorije Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije

Na svečanom otvorenju prisutni su bili brojni uglednici, a ovaj veliki događaj nije propustio ni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić

- Oglas -

Velik je dan za nogomet u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Naime, svečano su otvorene nove prostorije Županijskog nogometnog saveza u prizemlju poslovne zgrade u Ulici Josipa Vargovića 4 u Koprivnici.

U kupnju i adaptaciju prostora uloženo je oko 1,2 milijuna kuna, a oko 90 posto financirano je iz sredstava Hrvatskog nogometnog saveza. Ostatak je dao Županijski nogometni savez i Koprivničko-križevačka županija. Prostorije će koristiti svi, od igrača i trenera do sudaca. Izgledaju zaista impresivno. Riječ je o ukupno 130 kvadratnih metara.

- Oglas -

Na svečanom otvorenju prisutni su bili brojni uglednici, a ovaj veliki događaj nije propustio ni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Prigodnim rezanjem vrpce prostorije je otvorio Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a. Uz njega su iz HNS-a bili i Neven Šprajcer, Zorislav Srebrić, Damir Vrbanović, Stjepan Merkaš i Slavko Priščan.

Veliko zadovoljstvo novim prostorijama u prigodnim govorima nisu skrivali Robert Markulin, predsjednik Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, te župan Darko Koren.

– Ovo je čudo što je napravio Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije otkako ga posljednjih nekoliko godina vodi Robert Markulin. Čestitam vam od srca i sretno u daljnjem radu – poručio je Kustić.

U Koprivničko-križevačkoj županiji ima 60-ak nogometnih klubova i oko 6000 igrača u svim kategorijama.

- Oglas -

Otvaranje novih prostorija Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije. Stigao je i izbornik Zlatko Dalić

Gepostet von Klikaj.hr am Mittwoch, 30. September 2020

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti