Subota, 20. travnja 2024.

Terapijsko jahanje udruge Osmijeh provodit će se i dalje zahvaljujući donaciji Podravke

Od samih početaka djelovanja Osmijeha, Podravka i udruga Puls podržavaju rad udruge i svih njihovih aktivnosti

- Oglas -

Terapijski program koji provodi udruga Osmijeh za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, baš poput mnogih drugih programa koje provode razne udruge, našao se u nezavidnom položaju uzrokovanim pojavom bolesti Covid-19.

– Od samih početaka djelovanja Osmijeha, Podravka i udruga Puls podržavaju rad udruge i svih njihovih aktivnosti pa je tako i sada, u ovom teškom periodu, upravo Podravkina donacija bila ta kojom je omogućen daljnji opstanak i rad udruge u drugoj polovici ove godine, subvencija članarine sudionicima aktivnosti, ali i ostanak tri konja terapeuta u udruzi koji će i dalje imati prilike uveseljavati Osmijehove drage jahače – istaknuli su iz udruge Osmijeh.

Udruga Osmijeh, terapijsko jahanje

- Oglas -

Osim Podravke, na samom početku koronakrize u pomoć su priskočili Komunalac, koprivničke Vode, Veterinarska stanica Križevci i udruga volontera Podravke – PULS.

Podršku je Osmijeh dobio i od Općine Peteranec, Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije za provedbu programa Jahanjem do osmijeha.

– Uz veliku zahvalu svima, podsjećamo da borba za opstanak Osmijeha, kao i drugih udruga, tu ne prestaje i vodi se svaki dan kako bi se omogućila financijska sredstva za daljnju provedbu programa – ističu iz udruge Osmijeh.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti