Petak, 27. svibnja 2022.

Od danas s covid potvrdom i u knjižnicu, ali postoji rješenje

Oni koji nemaju pravovaljane potvrde knjižničnu građu mogu rezervirati putem aplikacije mKnjižnica, elektroničkom poštom ili telefonom

Preporučujemo

Temeljem odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova u koprivničkoj knjižnici i čitaonici Fran Galović stupaju na snagu nove epidemiološke mjere.

Sukladno odluci, od danas je za ulazak u prostor knjižnice obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde za osobe starije od 16 godina.

Koprivnička knjižnica obavještava svoje korisnike koji nemaju pravovaljane potvrde da knjižničnu građu mogu rezervirati putem aplikacije mKnjižnica (https://www.knjiznica-koprivnica.hr/mknjiznica/), elektroničkom poštom ili telefonom. Tako naručenu građu moći će preuzeti na ulazu sa Zrinskog trga.

Također, građu za članove knjižnice mogu posuditi i članovi obitelji koji posjeduju potrebne potvrde.

“Molimo korisnike da se i dalje pridržavaju svih aktualnih mjera za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom koje je propisao nacionalni Stožer civilne zaštite. U nadi da ćemo zajedno pobijediti još jedan izazov koji je pred nama, molimo Vas za razumijevanje i podršku u našim nastojanjima da se prilagodimo vremenu te da i dalje zainteresiranim građanima uspješno osiguramo pristup svim željenim sadržajima”, poručili su iz koprivničke knjižnice Fran Galović.

- Advertisement -

Najnovije objave