Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Odazovite se akciji prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu i uljepšajte uskrsne blagdane potrebitima

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner

Koprivničko društvo Crvenog križa uoči uskrsnih blagdana organizira dvije akcije prikupljanja prehrambenih artikala i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Akcija će se održati u subotu, 9. travnja, u trgovačkom centru Supernova od 9 do 13 sati te u ponedjeljak, 11. travnja, u robnom centru KTC od 9 do 13 sati.

“Pozivamo sve građane koji su u mogućnosti da učine dobro djelo te doniraju hranu ili higijenske proizvode za potrebite. Unaprijed zahvaljujemo svima koji u kolicima volontera ostave donacije za Socijalnu samoposlugu”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Također, svi koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu se javiti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7, a pomoći se može i novčano uplatom na žiro račun Podravske banke – IBAN HR9223860021100510465.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima.

Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu
Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu // Foto: GDCK Koprivnica

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti