Petak, 19. kolovoza 2022.

Sjajni učenici koprivničke Obrtničke škole plasirali se na državna natjecanja

Tim Pavić, Filipa Bebek, Luka Brunec i Martin Mark Kranjčević pokazali su izvrsno znanje te se izborili za sudjelovanje na nacionalnoj razini

Preporučujemo

Nakon izvrsnih rezultata na nedavno održanim županijskim i međužupanijskim natjecanjima dvoje se učenika četverogodišnjeg i dvoje učenika trogodišnjih programa koprivničke Obrtničke škole izborilo za sudjelovanje na nacionalnoj razini.

Tim Pavić, učenik četvrtoga razreda smjera tehničar za računalstvo, pod mentorstvom Ive Topolovčan Pazić odlično je napisao test na županijskom natjecanju iz engleskog jezika te će snage odmjeriti s kolegama iz srednjih škola iz cijele Hrvatske na državnom natjecanju koje će se održati na otoku Krku od 27. do 29. travnja.

Također, njegova razredna kolegica Filipa Bebek pod mentorstvom Danijela Mustafe također je bila izvrsna na natjecanju iz informatike u kategoriji Razvoj softvera. Svojim je radom SmartLL (pametna LED instalacija upravljana arduinom na 3Dmaketi CEKOM-a) ostvarila plasman na državno natjecanje koje će se održati od 3. do 6. svibnja.

Učenik trećeg razreda zanimanja soboslikar-ličilac Luka Brunec sa svojim je mentorom Tomislavom Latinom sudjelovao na međužupanijskom natjecanju u Požegi te se osvojenim trećim mjestom plasirao na državno natjecanje učenika strukovnih škola Worldskills Croatia koje će se održati sredinom svibnja u Zagrebu.

Za sudjelovanje na istom, najvećem državnom natjecanju učenika strukovnih škola izborio se i učenik trećega razreda smjera kuhar Martin Mark Kranjčević pod vodstvom mentorice Grozdane Bohorč.

Za svoje izvrsno pripremljeno toplo predjelo, glavno jelo i desert na izlučnom međužupanijskom natjecanju održanom sredinom ožujka u Bjelovaru Martin je nagrađen prvim mjestom.

- Advertisement -

Najnovije objave