Nedjelja, 25. veljače 2024.

Održan još jedan susret crkvenih pjevačkih zborova s područja općine Gola

Ove godine domaćin susreta je bila Župa Sveta tri kralja Gola. Susretu su prisustvovali crkveni zborovi iz Gotalova, Ždale i Gole

- Oglas -

U subotu, 26. studenog, u općini Gola održan je tradicionalan susret crkvenih pjevačkih zborova Prekodravlja. Susret zborova se održava već nekoliko godina zaredom u čast svete Cecilije, zaštitnice svih pjevača i glazbenika.

Ove godine domaćin susreta je bila Župa Sveta tri kralja Gola. Susretu su prisustvovali crkveni zborovi iz Gotalova, Ždale i Gole.

Nakon večernje svete mise, koju je vodio župnik Branko Sajković, a pjevala su je sva tri zbora zajedno, održan je mali koncert.

- Oglas -

Zborove su za koncert pripremili njihovi voditelji/orguljaši. Crkveni zbor iz Gotalova je bio u pratnji orguljaša Damira Jurmana. Orguljašica Branka Gregorin je pratila svoj zbor iz Ždale, dok je crkveni zbor iz Gole bio u pratnji Biserke Saboliček.

Nakon koncerta, zborovi su ugodno druženje nastavili u društvenom domu u Goli gdje ih je pozdravio načelnik Općine Gola dr. Stjepan Milinković.

U svom pozdravnom govoru načelnik je izrazio veliko zadovoljstvo i radost što sva tri zbora međusobno surađuju i pomažu jedni drugima.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti