Četvrtak, 28. rujna 2023.

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi

Predsjednik Siniša Maroševac zahvalio se prisutnima i poželio uspješan rad novom sazivu Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi

- Advertisement -

U srijedu, 9. lipnja, održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi.

U Općinsko vijeće izabrano je devet članova, i to dva člana kandidacijske liste grupe birača – Mario Hudić, dva člana kandidacijske liste grupe birača – Siniša Maroševac, dva člana kandidacijske liste političke stranke SDP-a, dva člana kandidacijske liste političkih stranaka HDZ i MREŽA i jedan član kandidacijske liste grupe birača – Krešimir Rajtarić.

Sjednicu je sazvala pročelnica jedinstvenog upravnog odjela Općine Koprivnički Bregi.

- Advertisement -

U uvodnom dijelu sjednice utvrđen je kvorum te su upućene čestitke svim izabranim članovima Vijeća, a nakon toga je izabrana mandatna komisija i odbor za izbor i imenovanja.

Nakon svečane prisege članova Općinskog vijeća, Siniša Maroševac izabran je za predsjednika, a Denis Zagrajski i Đurđica Mustaf za potpredsjednike.

Konstituirajućoj sjednici prisustvovao je općinski načelnik Mato Kuzminski, koji se zahvalio svim članovima izabranim u Općinsko vijeće te im uputio svoje čestitke i poželio im puno uspjeha u daljnjem radu.

Na samom završetku sjednice, predsjednik Općinskog vijeća Siniša Maroševac zahvalio se prisutnima i poželio uspješan rad novom sazivu Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti