Četvrtak, 29. veljače 2024.

Počele pripreme Slavena Belupa, pogledajte tko je došao, a tko napustio klub

Među igračima ima nekoliko novih imena

- Oglas -

Novi trener Slaven Belupa Dean Klafurić, zajedno s pomoćnim trenerom Želimirom Mešnjakom i Sandrom Bloudekom poveo je svoju novu momčad na prvi trening. Među igračima ima nekoliko novih imena.

Klub su napustili Julardžija, Hyunwoo, Gyuhyeong, Filipović, Apau, Etoundi, Delić, Iličić, Mlinar, Prce i Nije.

Među novim imenima ima nekoliko povratnika kao što je Antun Marković. Tu je i ranije najavljeni Mateo Kocijan, a stigao je i Tomo Srbljinović koji se vraća iz Dubrave. Također, prisutan je i Marin Laušić, napadač koji je posljednju sezonu igrao za Solin. Stigao je i mladi Adin Bajrić, 17-godišnjak iz sarajevskog Željezničara.

- Oglas -

Tu su i povratnici s posudbi Matko Zirdum, Niko Havelka i Arijan Brković. Tu je i Ivan Krstanović čiji je status bio nejasan posljednjih tjedana.

Evo tko je sve na pripremama: Ivan Čović, Ante Vuković, Karlo Slukić, Antun Marković, Bruno Bogojević, Antonio Bosec, Tomislav Božić, Damian van Bruggen, Filip Hlevnjak, Matko Zirdum, Adin Bajrić, Bruno Goda, Gonzalo Gamarra, Goran Paracki, Nikola Turanjanin, Tomo Srbljinović, Mateo Kocijan, Karlo Lulić, Lovro Zvonarek, Luka Liklin, Niko Havelka, Matija Vuić, Stipe Bačelić Grgić, Nemanja Glavčić, Mihael Mlinarić, Arijan Brković, Ivan Krstanović, Torles Knoll, Marin Laušić.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti