Subota, 15. lipnja 2024.

Održana redovna skupština DVD-a Repaš, pater Tuba blagoslovio nova vozila

Načelnik Zdravko Ivančan obratio se prisutnima i istaknuo kako je općina, osim redovnih sredstava koja izdvaja za rad vatrogasne zajednice i dobrovoljnih društava, osigurala i dodatna sredstva za rad

- Oglas -

U Repašu je održana 72. redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Repaš.

Skupštinu je otvorio predsjednik društva Miljenko Gazdek koji je pozdravio sve prisutne; općinskog načelnika Zdravka Ivančana, predsjednika VZO Molve Petra Gregurića, predsjednika Općinskog vijeća Općine Molve Zdravka Tubu i ostale prisutne goste.

Načelnik Zdravko Ivančan obratio se prisutnima i istaknuo kako je općina, osim redovnih sredstava koja izdvaja za rad vatrogasne zajednice i dobrovoljnih društava, osigurala i dodatna sredstva za rad u iznosu od oko 12.740 eura, od kojih je dio izdvojen za novonabavljeno vozilo Volkswagen Transporter.

- Oglas -

Na kraju je pohvalio rad i zalaganje članova DVD-a Repaš koje, iako nema velik broj operativnih članova, uspješno ispunjava sve obveze po pitanju vatrogasnih intervencija i ostalih aktivnosti u djelokrugu vatrogasne djelatnosti te im poželio uspjehe u realizaciji planova.

Pater Zdravko Tuba blagoslovio je novonabavljeni Volkswagen Transporter i navalno vozilo koje je DVD-u Repaš ustupio DVD-a Molve. Namjera je da se olakša rad vatrogascima u slučaju intervencija, a što će u konačnici pridonijeti povećanoj sigurnosti mještana u slučaju požara.

Skupština je bila prilika za analizu rada društva u protekloj godini, za planiranje aktivnosti za nadolazeću godinu te je na njoj usvojen godišnji izvještaj o radu. Na kraju skupštine predsjednik DVD-a Repaš zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio skupštinu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti