Utorak, 6. prosinca 2022.

Održano je šesto Otvoreno prvenstvo Općine Đelekovec u amaterskoj radiogoniometriji

Svake godine natjecatelji u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe s veseljem sudjeluju u državnim natjecanjima gdje imaju prilike odmjeriti svoje vještine u ovoj disciplini

Preporučujemo

Športska udruga slijepih „Podravina“ Koprivničko–križevačke županije 20. rujna 2022. godine održala je 6. Otvoreno prvenstvo Općine Đelekovec u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe.

Natjecanje je održano na terenu Sportskog ribolovnog društva Đelekovec, a svoje vještine odmjerilo je ukupno 18-ero natjecatelja.

Uz domaćine iz ŠUS „Podravina“ KKŽ, na natjecanju su sudjelovali i članovi RKS „Louis Braille“ iz Zagreba, RKS „Galeb“ iz Rijeke, članovi Udruge slijepih Istarske županije te članovi Udruge slijepih Ličko – senjske županije.

Natjecali su se u tri kategorije: seniori, veterani i žene.

U kategoriji seniora prvo mjesto osvojio je član RKS „Louis Braille“ iz Zagreba Davor Bunić, drugo mjesto osvojio je član Udruge slijepih Ličko – senjske županije Miroslav Brakus, a treće mjesto također član RKS „Louis Braille“ Mihale Đurašin.

ŠUS Podravina
Foto: ŠUS Podravina

U kategoriji veterana članovi ŠUS-a „Podravina“ osvojili su zlato i srebro. Zlatom se okitio Marijan Črneli, a srebro je osvoji Mario Šutalo dok je broncu u Rijeku ponio član RKS „Galeb“ Tomislav Lilić.

U kategoriji žena prva tri mjesta pripala su članicama ŠUS-a „Podravina“. Prvo mjesto osvojila je Đurđica Gregur, drugo mjesto Ana Tkalčec, a brončanu medalju osvojila je Silvana Rudnički. U ukupnom plasmanu prvi je bio Davor Bunić, drugi Marijan Črneli, a treći Mario Šutalo.

Natjecanje sufinanciraju Općina Đelekovec, Zajednica tehničke kulture Grada Koprivnice i Zajednica tehničke kulture Koprivničko – križevačke županije.

U cijeloj organizaciji i provedbi ovog događanja sudjelovali su sadašnji i bivši djelatnici Udruge slijepih Koprivničko – križevačke županije kojima se ovim putem Športska udruga slijepih „Podravina“ zahvaljuje na svoj pomoći. Također, ŠUS „Podravina“ se zahvaljuje i voditelju ARG sekcije Marijanu Črneliju na svoj organizacijskoj pomoći.

ŠUS Podravina
Foto: ŠUS Podravina

Svake godine natjecatelji u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe s veseljem sudjeluju u državnim natjecanjima gdje imaju prilike odmjeriti svoje vještine u ovoj disciplini. Športska udruga slijepih „Podravina“ Koprivničko – križevačke županije ponosna je na uspjehe svojih članova koji su i na ovom 6. Otvorenom prvenstvu općine Đelekovec ostvarili zavidne rezultate i još jednom potvrdili kako se ustrajnim radom dolazi do vrhunskih rezultata.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti