Subota, 26. studenoga 2022.

Djeca krenula u dograđeni dio Dječjeg vrtića Križevci

Prostor Dječjeg vrtića Križevci je s dosadašnjih 2335 metara kvadratnih proširen za još 402 kvadrata, a ukupna vrijednost ovih radova iznosila je 5,1 milijun kuna

Preporučujemo

Počekom nove pedagoške godine dograđeni dio Dječjeg vrtića Križevci otvorio je svoja vrata za križevačke mališane, priopćila je gradska uprava.

Radovi na dogradnji provodili su se kroz dvije faze. U prvoj fazi izvedeni su grubi građevinski radovi, odnosno sama konstrukcija i nosivi dijelovi objekta, dok je u drugoj fazi postavljena stolarija, sanitarni čvorovi, podno grijanje i sama fasada na objektu.

Prostor Dječjeg vrtića Križevci je s dosadašnjih 2335 metara kvadratnih proširen za još 402 kvadrata, a ukupna vrijednost ovih radova iznosila je 5,1 milijun kuna te su u potpunosti financirani iz proračuna Grada Križevaca.

Osim ove dogradnje, u posljednje četiri godine provedena je i energetska obnova vrtića, poboljšani su materijalni uvjeti, riješen problem parkiranja i postavljene nove sprave za dječju igru pa je tako u Dječji vrtić Križevci uloženo preko 10 milijuna kuna.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti