Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Djeca krenula u dograđeni dio Dječjeg vrtića Križevci

Prostor Dječjeg vrtića Križevci je s dosadašnjih 2335 metara kvadratnih proširen za još 402 kvadrata, a ukupna vrijednost ovih radova iznosila je 5,1 milijun kuna

- Oglas -

Počekom nove pedagoške godine dograđeni dio Dječjeg vrtića Križevci otvorio je svoja vrata za križevačke mališane, priopćila je gradska uprava.

Radovi na dogradnji provodili su se kroz dvije faze. U prvoj fazi izvedeni su grubi građevinski radovi, odnosno sama konstrukcija i nosivi dijelovi objekta, dok je u drugoj fazi postavljena stolarija, sanitarni čvorovi, podno grijanje i sama fasada na objektu.

Prostor Dječjeg vrtića Križevci je s dosadašnjih 2335 metara kvadratnih proširen za još 402 kvadrata, a ukupna vrijednost ovih radova iznosila je 5,1 milijun kuna te su u potpunosti financirani iz proračuna Grada Križevaca.

- Oglas -

Osim ove dogradnje, u posljednje četiri godine provedena je i energetska obnova vrtića, poboljšani su materijalni uvjeti, riješen problem parkiranja i postavljene nove sprave za dječju igru pa je tako u Dječji vrtić Križevci uloženo preko 10 milijuna kuna.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti