Četvrtak, 18. travnja 2024.

Općina Mali Bukovec osigurala 40.000 eura za sufinanciranje kupnje i uređivanje nekretnina

Općina Mali Bukovec nastavlja s demografskim mjerama na svom području pa je tako raspisan natječaj za sufinanciranje kupnje i uređivanje nekretnina u svrhu demografske obnove

- Oglas -

Općina Mali Bukovec nastavlja s demografskim mjerama na svom području pa je tako raspisan natječaj za sufinanciranje kupnje i uređivanje nekretnina u svrhu demografske obnove.

“Ovim natječajem predviđeno je nekoliko mjera, i to sufinanciranje kupnje nekretnine na kojoj ne postoji izgrađeni objekt, ali će korisnici na njoj izgraditi objekt, i sufinanciranje kupnje stambenog objekta te sufinanciranje adaptacije, uređenja, dogradnje ili rekonstrukcije postojećeg objekta. Predviđeno je i sufinanciranje novogradnje stambenog objekta te sufinanciranje kupnje susjedne nekretnine u svrhu uvećanja dvorišta”, priopćili su iz općinske uprave.

U svrhu natječaja, u općinskom proračunu predviđeno je ukupno 40.000 eura.

- Oglas -

– Nastavljamo s demografskim mjerama na području općine. U sklopu natječaja nalazi se pet različitih mjera, bilo da se radi o kupnji zemljišta, gradnji novog objekta ili pak adaptaciji. Korisnici mjera moraju biti mlađi od 40 godina. Tim smo povodom osigurali 40.000 eura i na taj način želimo pomoći našim mladima i mladim obiteljima da riješe svoje stambeno pitanje. Općina provodi niz mjera, što demografskih, što ostalih mjera, a sve kako bismo na području općine osigurali jednu određenu razinu kvalitete života i pružili našim mještanima dobar život – poručio je općinski načelnik Darko Marković.

Rok za prijavu je 20. ožujka 2024. godine, a detaljne informacije o pojedinim mjerama, kao i načinu prijave, mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama Općine Mali Bukovec.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti