Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

Općini Koprivnički Ivanec odobreno još 120.000 kuna za izgradnju nogostupa na dijelu Ulice Matije Gupca

Preporučujemo

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je rezultate javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022.

Sukladno rezultatima navedenog poziva, Općini Koprivnički Ivanec odobreno je 120.000 kuna za sufinanciranje projekta ‘Izgradnja nogostupa na dijelu Ulice Matije Gupca u Koprivničkom Ivancu – DIONICA 1’.

“Uz već odobreno sufinanciranje navedenog projekta od strane Koprivničko–križevačke županije u iznosu od 116.653,36 kuna te od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 250.000 kuna, ovi odlični rezultati na predmetnom natječaju daju našoj Općini dodatni poticaj za nastavak investicija i povećanje razine kvalitete života”, istaknuli su iz Općine Koprivnički Ivanec.

Također, potrebno je istaknuti kako je ovo prvi puta nakon nekoliko godina da je Općini Koprivnički Ivanec odobreno sufinanciranje nekog projekta na navedenom natječaju, a koji se redovno objavljuje svake godine.

“Ova nam vijest svakako daje veliku dozu optimizma za uspješno kandidiranje projekata i u budućnosti”, ističu iz Općine.

- Advertisement -

Najnovije objave